Вторник, 23.04.2024, 08:34

Меню сайту
Пошук
Архів записів
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Білики
Форма входу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Офіційний сайт
Білицької селищної ради
Головна » Архив новостей

Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ нагадує, що з 1 квітня до 1 липня цього року  проводиться нарахування податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки. Вищезазначений податок  не сплачуватимуть власники квартир, якщо їх загальна житлова площа не перевищує 120 кв. м., для власників будинків „пільгова площа” визначена у розмірі 250 кв. м. А якщо у громадянина у власності є і квартири, і будинки, сумарною житловою площею до 370 кв. м., він також не сплачуватиме податок на нерухомість.

У випадку, якщо площа нерухомості все ж таки перевищуватиме зазначені пільгові метри, то платити податок доведеться лише за ті квадрати, які перевищують визначений розмір. ... Читать дальше »

Просмотров: 591 | Дата: 23.05.2014 | Комментарии (0)

 Головним механізмом забезпечення соціального захисту населення в умовах підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги є Програма житлових субсидій, яка гарантує громадянам стабільність витрат на оплату житлово-комунальних послуг незалежно від зміни вартості послуг.

... Читать дальше »

Просмотров: 1090 | Дата: 14.05.2014 | Комментарии (0)

 Свинокомплекс ТОВ «Белгранкорм-Полтавщина» у селі Білики Кобеляцького району Полтавської області найближчим часом не закриватиметься.

 

При цьому російський інвестор агрохолдингу врахував вимоги мешканців села Білики й уже почав запроваджувати природоохоронні заходи, аби зменшити шкід ... Читать дальше »

Просмотров: 582 | Дата: 13.05.2014 | Комментарии (0)

 Водночас комплекс із відгодівлі свиней у Біликах продовжує функціонувати.

Інформація про те, що керівництво російського холдингу «Бєлгранкорм» направило в органи влади листа із заявою про припинення діяльності на території України, спочатку з’явилась у одному з коментарів на сайті «ЕХО». Про це повідомив користувач під ніком «Бувалий». Дещо пізніше це повідомлення продублювала у своєму блозі журналіст Людмила Ку ... Читать дальше »

Просмотров: 540 | Дата: 12.05.2014 | Комментарии (0)

Зростання комунальних тарифів суттєво вплине за бюджет кожної сім’ї. Тому варто вже  задуматись, яким чином можна хоч трішки зекономити.

У зв’язку з підвищенням комунальних тарифів Кабінет Міністрів запропонував програму субсидій та компенсацій населенню для мінімізації наслідків від такого зростання.

За роз’ясненням ми звернулись до районного Управління праці та соціального захисту населення у відділ грошових виплат та компенсацій. Начальник відділу Олександр Боровик зазначив, що тільки нещодавно ознайомився з постановою Кабінету Міністрів щодо компенсацій. Та відповідних роз’яснень із приводу того, як відбуватиметься сам процес відшкодування насе ... Читать дальше »

Просмотров: 478 | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

Створюється враження, що вже нинішні можновладці, замість конкретних дій щодо вирішення проблеми екологічної безпеки в селищі Білики, займаються виключно «надуванням щік».

Ось уже понад місяць на сходках, сесіях, у чиновницьких кабінетах та в різних засобах масової інформації жваво обговорюють проблему, яка виникла у зв’язку з діяльністю свинокомплексу «Ясні Зорі», що належить холдингу «Бєлгранкорм-Полтавщина». Підприємство розташоване в межах селища Білики. І ось уже два роки жителі цього населеного пункту скаржаться на нестерпний сморід, що розповсюджується з території комплексу. Попередня влада довгий час замовчувала, а потім «забалакувала» існування цієї проблеми. М ... Читать дальше »

Просмотров: 484 | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

 Минулого тижня відбулась позачергова сесія Білицької селищної ради. На порядок денний було винесено всього одне питання.

Із 29 депутатів на сесію з’явились 27. Серед присутніх у залі був депутат обласної ради Анатолій Шкарбан та голова Кобеляцької райдержадміністрації Іван Терновий.

... Читать дальше »

Просмотров: 554 | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

 Близько 200 жителів Біликів та Решетилівки вимагали від депутатів Кобеляцької районної ради прийняття конкретного рішення щодо подальшої долі підприємства «Бєлгранкорм-Полтавщина»

Оце вже й депутати нашої райради спробували, як це — працювати в лещатах шаленого тиску громадськості. Більше ніж за годину біля будівлі райради і РДА зібралися два великих гурти людей. Більший, у якому налічувалось більше ніж сотн ... Читать дальше »

Просмотров: 503 | Дата: 25.04.2014 | Комментарии (0)

Виконуючому обов'язки Президента України,

Голові Верховної Ради України Турчинову Олександру Валентиновичу

Прем'єр-Міністру України Яценюку Арсенію Петровичу

Голові Полтавської обласної державної адміністрації Бугайчуку Віктору Михайловичу

... Читать дальше »

Просмотров: 1031 | Дата: 24.04.2014 | Комментарии (0)

 Саме про це говорили, а точніше — кричали, біличани під час зібрання, яке відбулося 21 березня.

І хоча формальним приводом для його проведення вважався звіт селищного голови Ольги Киричко, та ще задовго до початку було відомо, що відбудеться «гаряча» розмова щодо деяких аспектів діяльності агрохолдингу «Бєлгранкорм-Полтавщина». Адже запитання як до керівництва холдингу, так і до представників селищної і районної влади були завжди. Зокрема, щодо постійного смороду в селищі, котрий запанув ... Читать дальше »

Просмотров: 475 | Дата: 24.04.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 »
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright bilyky.at.ua © 2024