Пятница, 29.03.2024, 16:21

Меню сайту
Пошук
Архів записів
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода
Білики
Форма входу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Офіційний сайт
Білицької селищної ради
Головна » Архив новостей

   Ми, жителі смт. Білики Кобеляцького району Полтавської області, глибоко занепокоєні втручанням Росії у справи нашої суверенної держави, а також порушенням цілісності її кордонів. Ми проти переділу карти Європи. Ми проти заходів, що задовольняють амбіції однієї особи, яка покинула Україну у важкий для неї час. Ми проти агресії ще й тому, що українська армія ніколи не намагалася  купувати територію інших держав. Сподіваємося, що народ усього світу зрозуміє, що подібна політика Росії викликає відповідне почуття агресії та сіє ворожнечу між росіянами й українцями. Ми проти принципу «розділяй і володарюй». Ми повністю погоджуємося зі словами Великого князя Київського й князя Новгородського Ярослава І Володимировича (Мудрого).: «Если будете в ненависти жить, в распрях и ссорах, то погибнете сами и погубите землю отцов своих и дедов своих, которые добыли её трудом своим великим».

... Читать дальше »

Просмотров: 495 | Дата: 24.04.2014 | Комментарии (0)

 

ШАНОВНІ  БІЛИЧАНИ!

На виконання доручення Міністерства юстиції України № 11-32/57 від 19.03.2014 інформуємо вас про права та обов’язки, соціальний та правовий захист військовозобов’язаних, призваних на військову службу у зв’язку з мобілізацією, резервістів, а також військовослужбовців, прийнятих на військову службу в добровільному порядку (за контрактом)

Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України відповідно до статті 1 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» є конституційним обов'язком громадян України. Військовий обов'язок включає, зокрема  прийняття на військову службу в добровільному порядку (за контрактом), призов на військову службу, проходження служби у військовому резерві.

 

Пра ... Читать дальше »

Просмотров: 1238 | Дата: 24.04.2014 | Комментарии (0)

В ходе проведения отработки посёлка Белики Кобелякского района милиция задокументировала факт предоставления 41-летним местным жителем помещения своего дома для
незаконного употребления наркотических веществ односельчанам. Об этом сообщает пресс-служба ОСО УМВД Украины в Полтавской области.
При осмотре дома милиционеры обнаружили и изъяли два самодельных устройства для курения конопли, бумажный свёрток и спичечный коробок с веществом растительного
происхождения в высушенном и измельчённом виде, семь использованных шприцев. Вещественные доказательства направлены в Научно-исследовательский экспертно-
криминалистический центр при УМВД Полтавской области.
Открыто уголовное дело по части 1 статьи 317 (организация или содержание мест для незаконного употребления, производства или изготовления наркотических средств,
психотропных веществ или их аналогов). Задержанному грозит наказание в виде лишения свободы от 3-х до 5-ти лет. ... Читать дальше »
Просмотров: 634 | Дата: 27.02.2014 | Комментарии (0)

Ви знаєте, хто ваше дитя? Лідер, зірка, спостерігач... А раптом він - в числі "знехтуваних"?! У цій статті розповідається, як допомогти дитин ... Читать дальше »

Просмотров: 713 | Дата: 10.01.2014 | Комментарии (0)

Одним із основних напрямків, на який спрямовуються кошти загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням є виплата застрахованим особам матеріального забезпечення за всіма його видами.

Слід вказати, що рішення про призначення матеріального забезпечення і надання соціальних послуг приймає комісія (уповноважений) із соціального страхування, що передбачено статтею 50 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» від 18 січня 2001 р. № 2240-II (далі — Закон № 2240). У своїй діяльності вона керується Положенням про комісію (уповноваженого) підприємства, установи, організації із загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, затвердженим постановою правління Фонду від ... Читать дальше »

Просмотров: 572 | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

У Кобеляцькому райвідділі міліції нам повідомили, що в серпні в ході проведення оперативно-пошукових заходів було встановлено два факти шахрайства молодими матерями.

Перший факт був здійснений 27-річною жителькою селища Білики. Молода жінка протягом майже трьох місяців, зловживаючи довірою посадових осіб Кобеляцького управління праці та соціального захисту населення, незаконно отримувала державну допомогу на свого семирічного сина. Та саме шахрайство полягає в тому, що з 2011 року дитину було влаштовано на повне державне утримання до Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини. А сама жінка була попереджена про те, що не має права одержувати допомогу від держави. Проте, не взявши до уваги попередження, продовжувала її отримати. Уся сума становить майже чотири тисячі гривень. Наразі проти жінки відкрите кримінальне провадження за статтею 190 ч. 1 Кримінального Кодексу України. Дана санкція передбачає штраф до 50 неоподаткованих мінімумів дох ... Читать дальше »

Просмотров: 595 | Дата: 30.12.2013 | Комментарии (0)

Звичайні, на перший погляд, дитячі розваги мало не призвели до справжньої трагедії.

6 листопада, після закінчення уроків у школі, кілька білицьких хлопчаків на велосипедах поїхали кататися до берега Ворскли. У районі центрального селищного пляжу школярі вирішили розважитися в піщаному кар’єрі. Троє хлопців не придумали нічого іншого, як пострибати вглиб урвища. Як вони пояснили самі: «Ми сальто крутили». Годі й говорити, що здійснення подібних акробатичних трюків без нагляду дорослих і в невідповідному місці є справою вкрай небезпечною. Виконуючи стрибки, завжди є ризик серйозно травмуватись під час приземлення. Та цього разу біда підкралась з іншого боку. Добряче настрибавшись, хлопці вирішили ... Читать дальше »

Просмотров: 606 | Дата: 18.11.2013 | Комментарии (0)

Аналіз ситуації в молодіжному середовищі свідчить про актуальність проблеми пияцтва та тютюнокуріння серед дітей. У даний час на території України діє закон щодо обмеження споживання пива, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів. Крім того, із травня цього року заборонене перебування дітей до шістнадцяти років без супроводу батьків чи законних представників у розважальних закладах, закладах громадського харчування в нічний час.

Власників розважальних закладів було попереджено про нові зміни в законодавстві. Точніше, про заборону перебування дітей до шістнадцяти років у розважальних закладах із 22-ої години ночі до 6-ої ранку. Також вони були попереджені про заборону реалізації алкогольних ... Читать дальше »

Просмотров: 568 | Дата: 08.11.2013 | Комментарии (0)


Команда «Сокіл-98» (Білики), тренер О. Жук, у цьому році досить успішно змагалася як на районному, так і на обласному рівні. На районних змаганнях серед сільських школярів «Сокіл» зайняв 1 місце, виборовши право захищати честь Кобеляцького району в області. Виступаючи на обласних змаганнях, «Соколу» і там не було рівних. Хлопці перемогли всіх суперників, ставши переможцями чемпіонату області серед сільських школярів. На змаганнях ДЮФЛ Полтавської області серед юнаків старшої вікової групи команда «Сокіл» зайняла 2 місце. Хочеться відзначити гравців команди: О. Сердюка, А. Ліновицького, В. Ярошенка, К. Завелія, В. Поплавка, Д. Тищенка, М. Ковтуна, С. Ревеку, Б. Булигу, В. Корнієнка. К ... Читать дальше »
Просмотров: 566 | Дата: 08.11.2013 | Комментарии (0)

Проблема утилізації твердих побутових відходів, які українці називають словом «сміття», є актуальною для всіх населених пунктів України. Стрімкий розвиток суспільства споживання породив в Україні нові проблеми, до яких неготовими виявилися і громадяни, і вітчизняна влада.

Безумовною аксіомою є той факт, що чим більше окрема людина, населений пункт, ціла держава споживає, тим більше з’являється відходів. Надто зараз, коли найменшу одиницю товару намагаються обгорнути привабливою оболонкою та запакувати в кілька коробок і пакетів. Уся ця облуда, як правило, споживачем більше не використовується, автоматично перетворюючись у сміття. І його стає все більше й більше. Для маленьких сіл із невеликою к ... Читать дальше »

Просмотров: 581 | Дата: 28.10.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 »
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright bilyky.at.ua © 2024