Пятница, 26.04.2024, 02:11

Меню сайту
Пошук
Архів записів
Календар
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Білики
Форма входу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Офіційний сайт
Білицької селищної ради
Головна » 2013 » Май » 27 » Кривава різня в Ісаївці
10:57
Кривава різня в Ісаївці

 У ніч із 18 на 19 травня у невеличкому хуторі поряд із Біликами сталося жахливе вбивство.

Одразу потрібно відзначити, що в Кобеляцькому райвідділі внутрішніх справ поки що утримуються від будь-яких коментарів. Хоча й визнають, що на хуторі сталася надзвичайна подія.

Саме тому ми поки що змушені користуватися інформацією, добутою з неофіційних джерел. І саме тому вона може бути неповною. Що ж сталося в Ісаївні? Наш інформатор повідомив, що 19 травня в одній із хат було знайдено два трупи — чоловіка і жінки, які мешкали разом. Тіла виявила інша місцева жителька. До речі, їх, жителів, в Ісаївні зовсім мало — хіба що зо два десятки набереться. На місце одразу прибули співробітники міліції. Вони разом із експертом встановили, що люди загинули насильницькою смертю. Їм обом перерізали горло. А на тілах були виявлені ножові поранення, завдані ще до смерті нещасних. Тобто, цілком ймовірно, що людей катували. У Ісаївну одразу прибули співробітники обласного управління внутрішніх справ та фахівці-експерти. Станом на 20 травня інформації про затриманих за підозрою у вбивстві немає.

 …Не задовольнившись отриманою інформацією, автор статті у вівторок вирушив у Ісаївку. Хутірець, розташований за 4-5 кілометрів від Біликів, у мальовничій місцині між сосновим лісом та луками, налічує з десяток будинків та близько двадцяти чоловік населення.

Тільки-но в’їхавши в Ісаївку, одразу помітив за собою «хвіст». Машина з синіми міліцейськими номерами з’явилась ніби нізвідки і миттєво прилаштувалась за «Ланосом». Вже приготувався показувати свої документи, як «дев’ятка» припинила переслідування. Певно, правоохоронці впізнали номери і зрозуміли, що це приїхав не ісаївський «душогуб».

Нічого особливо нового та ексклюзивного у хуторян дізнатись не вдалося. Всіх їх вже опитали міліціонери, у більшості — «відкатали» відбитки пальців. Загиблих ісаївчан характеризують в основному позитивно. Так подружжя, утворене 47-річним чоловіком і 42-річною жінкою, зловживали алкоголем. Але були людьми неконфліктними і явним ворогів не мали. Не мали загиблі ні грошей, ні цінностей, ні нерухомості. Хата в них була, але навряд чи невелика будівля в хуторі є таким «ласим шматочком», за який можна вбити. Хоча в житті буває всяке.

Подружжя було зарізане десь між 19 і 21 годинами вечора. У цей час ще світло, але ніхто із хуторян сторонніх не бачив. Крім Анатолія Ратаєва, який заявляє, що помітив близько 19-ої години незнайомого чоловіка на велосипеді.

Тіла загиблих знайшла мама жінки. Вона стурбувалась тим, що донька не відповідає на дзвінки на мобільний. Приїхала близько 10-ої ранку із Біликів у Ісаївку і побачила два трупи.

Як стало відомо редакції, міліціонери опитують вже жителів Біликів і Куст-Кущів. Тобто, пошук пішов по «великому колу». А це означає, що явних підозрюваних немає. А якщо такі справи не розкривають по «гарячих слідах», то, як правило, їх не розкривають взагалі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»

Переглядів: 713 | Додав: Villy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright bilyky.at.ua © 2024